8 januari 2012

Sometimes life has funny turns, but follow your heart and you will get where you're going.

Har haft ett underbart jullov! Och en underbar helg! 
Fredagen spenderades mesta dels hemma, somnade redan klockan 11, men vaknade kl 2 på natten och kollade telefonen. Pratade med Anders, så han hämtade mig och så for vi hem till hans och kollade film. :) 


Vacknade först klockan 3 på eftermiddagen, Anders hade hunnit vara uppe bra länge innan :D Kollade tv och tog det lungt, var ute några svängar med deras hund Piki. Sen kom också Ekki dit så vi funderade vad vi skulle göra. For hem via mitt och böt kläder och sedan vidare till Jakobstad. :) Tållade på där och var via Abc på mat, sedan hämtade vi bästa Pamela. :) Cruisade på i Jeppis, träffade många bl.a. Nora & Jonas, Jessica & Björn. :) Sedan via Mysinge och där kom snillarna på att nämen vi åker till Vasa. Så for via Jepo och tankade och så iväg till Vasa, cruisade på där, via Abc, sedan hemåt efter nån timmes cruisning :) Så efteråt for jag till Anders, ut med hunden och sen kollade vi film tills vi somnade :) 


Idag har jag ändast sovit, åkt hem, varit efter syster till pappas med mamma. Och så en omväg via Kokkola, sedan bara övat på ajokaista. :) 


Så helt enkelt en super helg med dom bästa! :)
Puss <3 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar