31 januari 2012

Strive for progress not perfection!

Har haft en super bra dag! Först skola mellan 08:00-15:15, hoppade av bussen i Forsby och gick mot Anders farbrors. Var där ett tag och sedan drog vi iväg till Auto-Center för att hämta blinkers till hans bil och även en stereo till bilen. Sedan och kolla läget vid Eriks arbete, funderade där en stund och sedan till ABC, för Anders skulle ha mat. Efteråt och tanka bilen och så iväg till Sara & Robert's lägenhet och hälsa på dom! Sen via Siwa efter nåt att dricka och så till Noras lägenhet, fixade mat där med Nora och snäll som jag var så diskade jag till henne efteråt! Sen en 8tiden drog Anders och jag vidare mot Kållby till Markus & Lillis för att hämta kläder som jag skulle få av Lilli, så stannade där på en kaffe och kollade alla deras djur och en massa prat blev det där och tiden bara for iväg, så var hemma först ca 20 före 11. :) Så har haft en händelserik och rolig dag! :)


Du får mig att känna lycka & kärlek!
















29 januari 2012

Your voice puts an instant smile on my face!

Har haft en bra helg med älsklingen! Först så kom han hit och sova från fredag till lördag, hjälpte till en massa här på lördag och sedan var han här då jag och syster firade med släktet från mammas sida. Sedan åkte vi iväg till Jakobstad, åkte för att hämta Anders pappa och förde honom till Forsby för hans bil hade nåt problem. Sedan tillbaka till Jakobstad, snurrade på en stund i stan och hämtade sedan Ronja och drog iväg till Eckis, satt där en bra stund och chillade botten. Sen kom även Heidi & Alex dit. Så drog Anders, Ecki, jag, Heidi & Alex till ABC, träffade Emma! :) Sedan snurrade Anders, Ecki & jag i stan en sväng. Så drog vi till Myso med Heidi & Alex, för att fundera vad vi sedan skulle göra. Drog sedan ut på nå cruisas. Allt från Kållby, Esse, Nedervetil, Kronoby, Öja, Larsmo, Jakobstad. Sedan hem, sov hos Anders, så fick vakna upp brevid älskling! Bara myst och haft det helt bra med älskling hela dagen, så var vi via Mysinge med Kim också en sväng ikväll! :) 


Kärlek <3

Värmer även när älskling skickar; "Min låt till dig<3" och skickar denna låt! :)


"Vet inte vart du kom ifrån, du bara kom sådär. Jag öppnar mina ögon och jag såg att du var här. Åtal av längtan, hoppas du väntar. En ängel jag hämtat i drömmarnas hemland. Kan ej förklara detta, inte ens med orden. Jag hitta dig i sömnen, sedan var du här på jorden. Solen lyser, tro mig och jag ser dig överallt. Du gör så jag är varm även om det är kallt. Hoppas du är med mig i alla fall ett tag, om du släpper tag så blir inget som det ska. Jag kommer finnas här. Att en dröm kan bli verklighet, det gjorde mig hel. Ingenting är fel, du är den enda jag ser. Mitt hjärta dunkar mer och mer, när du lever här bredvid, en ängel e vad du e. Man bara behöver en person och det är sant. I alla fall när jag träffa dig, du fick mig på mark, från att vara drömmande till att leva helt, blev hel det är ingen tvekan om det, kan inte se något mer. Kan inte sluta att le. Jag har en känsla av att en ängel som du alltid kommer vara kvar Jag ar krigat den start för att se dig glad. Ge dig inte av, du är det bästa jag har, min dröm blev till verklighet för du är kvar."


28 januari 2012

Life can be unfair sometimes but that is no reason to give up on it..

I natt en 3 tiden kom Anders hit och sov med mig. hihi :D Så idag har han varit duktig och samlat massor med + poäng här hemma hos mitt. Han har fixat toaletten så att nu går det att spola som vanligt och dammsugit, skurat golvet, torkat bordet och så vidare! Sedan så har vi firat mig och syster. Fick av Moster Inger med familj 50€, Lene-Lis & Steve med familj 15€, Leo & Iina fick jag ullsockor av. Av Lotta & Tommi, Ellinor & Jonas fick jag stekpanna, stekspade/slevar, nån slags tvål, och en tavla. Av moster Gun med familj så fick jag en skurmopp, skurhink, klädnypor, sopborste & spade, disktasor, diskborste, mikrofiber duk, stålsvap & disksvampar. Av underbaraste kusinen Melanie så fick jag en Hello Kitty tavla som hon har gjort själv! :D

26 januari 2012

Not all of us can do great things but we can do small things with great love.

Har varit nästan hela kvällen med älskling, myst och haft det bra! :) Innan Anders kom hit så satt jag och skissade lite på hur jag skall måla min tavla.. :) 


Det var detta som jag fick av pappa till 18års present som jag hade önskat mig! 

En snabbskiss. Är inte ännu 100 på om jag skall göra den sådär.. 

25 januari 2012

If you did not see it with you eyes or heard it with your own ears, don't invent it with your small mind & share it with your big mounth.

Har bakat 98st muffinsar till lördagen då jag och lillasyster har släktkalas här hemma hos mamma, och lillasyster sedan har kompiskalas på kvällen.. Btw, förra lördagen firade vi ju hemma hos pappa, fick det jag hade önskat av pappa! Har inga bilder på det jag fick men iaf, fick en kudde, 100€ av fammo & faffa, 2st handdukar av faster Bitti & Jan-Erik, målar grejjer, 20€ och en parkeringsbricka av pappa. :) (bilder kommer väl sedan!) 


Dubbel choklad muffins. 

Var hemma från skolan idag pga. huvudvärk... Har varit till älsklings en sväng ikväll. <3 
Sen har jag bara kollat på en massa bilar, lägenheter osv. Hittade även en lägenhet som jag ska kolla upp ännu, så får se vad det blir då sedan! :) 

Gjorde ny header till bloggen :) 

20 januari 2012

I'd like mornings better, if my mornings started with you. ♥

Tror inte jag har varit såhär lycklig någonsin. Trodde aldrig att jag skulle kunna må såhär bra och för en gångs skull känna mig älskad och känna mig såhär lycklig. Allt är tackvare den underbaraste av dom alla! 


När livet sviker är det bra att vara två.


När jag träffade dig var välden uppochner, allting var oklart. Du kom, du blev min hjälte och du hjälpte mig stå raktBåda fötterna på jorden, en dröm och ett mål jag har alltid vetat vägen men du hjälpte mig att gå. Jag vågar stå för mig själv, vara stolt för den jag är. Du har ändrat nåt stort i mig, vet inte vad det är. Mina rop har blivit hörda, jag har nått fram till en dröm där jag i flera år inte trodde fanns, även idag kan jag ibland inte förstå vad som har hänt för varje gång du går ifrån mig vill jag ha dig här igen. Du fick mig att börja älska mitt liv och hela världen. Så kom, ta min hand, jag är din i alla lägen. Du har rest mig upp för alla gånger som jag ramlat. Du är min andra del, fast den bättre halvan. Lyckligast i världen, jag ber inte om annat. Kom nära, håll om mig och säg att du stannar. Jag hittade ett skäl till att fortsätta kämpa, var redo att ge upp men du fick mig att vänta. Jag sökte efter lyckan, Gud vet att jag har letat, sen hittade jag dig. Är så glad att du har rört min själ, för jag var vilsen men du ledde mig på rätt väg. Du håller min hand och du vet när jag behöver dig och jag hoppas att du aldrig kommer släppa mig. Om jag mår dåligt bara säg att allt blir bra för jag litar på dig. Du har visat mig kärlek, att jag duger som jag är. Jag är så glad att vi träffats. Jag var nere på botten men nu är lyckan på max, för mitt liv var ett spel.


Mitt allt 

18 år.

Min 18års dag började med att bror och mamma kom och sjöng och väckte mig och så for vi alla för att sjunga och väcka lillasyster som fyllde 11. :) Sedan skolan från 08:00-15:45. Sedan på kvällen blev det en sväng till Netti & Dragon med Jennifer, trevligt! Sedan mötte jag upp Mathias, Willy & Tommy vid Netti. For sen och sova hos Nora. :)


fick detta av min kära mor.
Hello Kitty mjukisdjur
Hello Kitty mugg
2 st Hello Kitty burkar
1 Hello Kitty penna
849 euro till bilkortet.

17 januari 2012

mitt 2011

2011

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Japp!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga löften..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Jo, min älskade Morfar..
5. Vilka länder besökte du? Sverige & Italien.
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? Äventyren ;)
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? flera..
8. Vad var din största framgång 2011? Tog mod till mej och sökte till den utbildningen jag vill ha, och kom in!
9. Största misstaget? Förlovningen + mycket mera...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Maginfluensa och förkylning, handled-armbåge-3fingrar ur led..
11. Bästa köpet? massor.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Saker jag ville ha.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Anders.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Finns många...
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och.. 
16. Vad önskar du att du gjort mer? Att inte leva andras liv utan mitt eget!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Spenderat pengar på en viss person och spenderat all fritid till den personen...
18. Hur tillbringade du julen? Först med min lilla familj i Purmo och sen med min "andra" lilla familj i Kronoby och sedan hemma hos Willy med vänner, gott att dricka & bastubad.
19. Blev du kär i år? Ja!
20. Hur många one night stands? ...
21. Favoritprogram på TV? Pretty little liars.
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? jadå
23. Bästa boken du läste i år? -
24. Största musikaliska upptäckten? -
25. Något du önskade dig och fick? -
26. Något du önskade dig men inte fick? Audin.
27. Årets bästa film? finns flera.
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Hade kalas och mådde relativt bra..
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? mycket "chill" kläder.
31. Vad fick dig att må bra? När jag tog modet till mig och gjorde mina två piercingar! 
32. Vilken kändis var du mest sugen på? Vin Diesel ;) HAHA!
33. Vem saknade du? Många.
34. De bästa nya människorna du träffade? Mathias.
35. Vilken var den bästa dansnatten? -
36. Vilket motto har du använt dig av under 2011 som du kommer att fortsätta med? My life, my words and my story, you may know my name but not my story.. 

14 januari 2012

Life isn't like burger king, you can't always have it your way.

Även fast det har varit fredagen den 13, så har jag haft en bra dag! Skolan var helt okej!
När jag kom hem skulle jag laga Chiken-curry till mej och lillebror, men slängede bara allt i stekpannan och skulle bara kolla fb snabbt, men syrran tyckte " ska du int laga fädi matn? " så hon var snäll och stekte maten, duktiga unge! Sedan efter att vi hade ätit så gick jag ut och skottade snön från gången till huvudingången, sedan med lillebror till Daniels och skutta snö. Så ringde Anders, så kom han och Totti och hämtade mej, for till mitt på kaffe. Sen när dom hade åkt så hoppade jag på igen med lillebror och skottade snö vid farmen och sedan for vi och Ludde hem till Anders och skotta snö. Själv så stannade jag kvar där. Så har sett några avsnitt av Gossip Girl, och sen en film och bara myst med Anders. Så nu ska jag nog avrunda här och ta natten! Gonatt! :) 

10 januari 2012

Words can break someone into a million pieces, but they can also put them back together.

Går dagen var helt okej! Oerhört förkyld, slutade med att jag inte sov så bra i natt och hade feber i morse.. så ska ta och vila nån timme snart. Men som sagt går kvällen var underbar, fick vara med älskling. Skrattat så jag nästan gråtit! Anders är bara för underbar! :) Men nu ska jag inte skriva mera eftersom jag har huvudvärk och feber, så får försöka vila bort både huvudvärken och febern. :)


<3

Stal en bild av älsklingen, hihi :) 

8 januari 2012

Sometimes life has funny turns, but follow your heart and you will get where you're going.

Har haft ett underbart jullov! Och en underbar helg! 
Fredagen spenderades mesta dels hemma, somnade redan klockan 11, men vaknade kl 2 på natten och kollade telefonen. Pratade med Anders, så han hämtade mig och så for vi hem till hans och kollade film. :) 


Vacknade först klockan 3 på eftermiddagen, Anders hade hunnit vara uppe bra länge innan :D Kollade tv och tog det lungt, var ute några svängar med deras hund Piki. Sen kom också Ekki dit så vi funderade vad vi skulle göra. For hem via mitt och böt kläder och sedan vidare till Jakobstad. :) Tållade på där och var via Abc på mat, sedan hämtade vi bästa Pamela. :) Cruisade på i Jeppis, träffade många bl.a. Nora & Jonas, Jessica & Björn. :) Sedan via Mysinge och där kom snillarna på att nämen vi åker till Vasa. Så for via Jepo och tankade och så iväg till Vasa, cruisade på där, via Abc, sedan hemåt efter nån timmes cruisning :) Så efteråt for jag till Anders, ut med hunden och sen kollade vi film tills vi somnade :) 


Idag har jag ändast sovit, åkt hem, varit efter syster till pappas med mamma. Och så en omväg via Kokkola, sedan bara övat på ajokaista. :) 


Så helt enkelt en super helg med dom bästa! :)
Puss <3 

4 januari 2012

The best things in life are worth waiting for, fighting for, believe in and just never letting go.

Har nästan legat hela dagen i sängen, har inte orkat göra så mycket p.g.a förkylningen!
Var ute en sväng och kollade vad Lasse, Liten B, John & Tony gjorde och i samma veva var jag och skottade snön utanför huvudingången. Och bara kollat på CSI resten av dagen. Så en 5tiden ringer Anders och frågar om jag hänger med och hittar på något med han och Kim, så vist! Så en stund senare hämtade dom mig, så drog vi iväg till Kims lägenhet i Jeppo. Kollade in hans nya 46" tv (?) och var ute med hunden, underbar hund! Sedan Mysinge på en panini för min del. Sedan drog jag hem till Anders och chillade.. 


Myste med deras underbara hund Piki och snackade en hel del även med hans mamma. Underbar kvinna! Sedan chilla botten! Kom hem typ halv 1, smällde på ishockey och trodde jag skulle börja gråta när hela matchen var över! :( Sedan har jag bara gjort headern och lagat om på bloggen lite. Så nu eftersom jag inte får någon sömn så skall jag se nåt avsnitt av CSI! :D Och sedan hoppas på att man får någon sömn! Hoppas också att den kommande helgen kommer bli superbra! ;) Annars så hade jag en mycket bra nyår, var med Anders, Nikke, Ahis & Jennie, och kvällen avslutades sedan med en snabb visit till Purmogården och sedan film hos Anders! :) Men nu GONATT alla bloggläsare ;) haha! Pussar <3 

Life is short, live it. Love is rare, grab it. Anger is bad, dump it. Fear is awful, face it. Memories are sweet, cherish it!

Kommer nu sätta in en heldel bilder från 2011 :) Tyvärr kan bilderna komma lite hullerombuller! 

Sean Banan vid Klacken, Lillby Purmo. 
11 Juni

Stockholm & Södertälje med syster, mor, John, Tommy, Kim & Anne.
22-24 April

Stockholm & Södertälje med syster, mor, John, Tommy, Kim & Anne.
22-24 April

Syster som spelade mycket på sin elgitarr som hon fick till jul 2010.

Konsär 13 Februari

Lilleskutt ute på gräset första gången.
30 April
Dog: 13 November

Fick lov att mata denna kalv efter som hans mamma dog. 
21 Maj


Denice ute i gräset.
 16 Juni
Dog: 25 November

2 Januari

Knas Nisse. 
5 Januari

Tiggi Siggi 
17 Januari
Dog: 16 Augusti, 16år gammal.

Med syster till stallet.
20 Januari

Lille B fick en Audi A4 V6 2.6 till födels. & konfirmations present.
25 Juni

Kenneth & Jonnis konfirmation. 
25 Juni 

Moffa på Lille B's & Kenneths konfirmation.
25 Juni

Var med Mathias och köra slakt.
2 December

Började på fordonsmekaniker. 16 Augusti
Emma i verkstaden. 29 November

Läktaren.
24 November

Ensam hemma med Nisse en vecka hos pappa.
30 November - 7 December 

Med syster till stallet. 
24 November

Marta & Syster
24 November

Legolas & Teddy som kom oerhört bra överräns sålänge mamma & John var till Haparanda.
5 November

Film, hemma hos Mathias med honom och bror Benny.
10 November

Har blivit Jepo kämppä ett antal gånger också :) 
Pamela, Jimmy & Jag.
10 December

Har blivit ett antal gånger också till Nykarleby till Jonas lägenhet. 
Nora & Jag.
18 December

Bästa Sara & jag på julfesten.
22 December

Har blivit en hel del gånger att jag har fixat håret till syster.
24 December

Teddys första jul.
24 December

Morfars begravning.
28 December

Morfar <3
28 December 



Skulle säkert ha flera bilder att visa, t.ex från Italien men hittar inte bilderna på datorn, så dessa bilder får ni nöja er med! Har haft ett bra 2011, men det har även varit ett sorligt år!