31 oktober 2011

life is a game...we lost and we win...but don't give up no matter what happen...move forward and you will always win...

Ny period i skolan, helt okej. Dagen började med serviceteknik med Kulla, följt av matematik & serviceteknik med Kulla. Dagen avslutades med chassi med Ström och sedan gh timme med Lassila. Vi fick ut våra hjulupphängnings & fjädrings prov, gissa om jag blev chockerad, hade väntat mej ett U men fick godkänt så det är ju super! Så sedan jag har kommit mig hem har jag kopplat 2 "nya" högtalare till rummet, ända som saknas nu är en bra baslåda, sen blit det av att spela så hela Käcko vet att jag är igång och att jag lever. ;) haha. Ikväll blir det väl kaffe med 2 av dom bästa. :D

30 oktober 2011

08 – Det här är jag bra på

Okej, inte ofta jag skulle säga vad jag är bra på för tycker jag inte är bra på något speciellt men får väll försöka iallafall! Så om jag måste säga något jag är bra på så är det nog att skriva, älskar att skriva citat, ordspråk och sådant. Så är jag även rättså bra på att göra bort mig, men det är ingen stor grej, för man lever ju ändå bara en gång! :) 

The best thing about being me...I'm a limited edition...there are no other copies!

Nåja, blev en massa springas hit och dit. Men hade en mycket rolig kväll ändå. Mådde mycket bättre och feelisen var på topp. Så förde W hem mej för ca 1 timme sedan så ska försöka få i mej någon mat idag också! 

29 oktober 2011

Don't mistake my silence for weakness or ignorance...I am actually sitting back just watching your behavior and thinking...wow...really?

Går kvällen blev super trevligt och bra även om jag inte mådde så bra eftersom jag hade oerhört sjuk mage.. Men hade roligt med Matta, Ahmed, Willy & Simp! Ikväll blir det väll staden Jakobstad igen då :) 

07 – När jag var liten

Okej, kan skriva igentligen mycket om när jag var liten.. haha. Iallafall så när jag var liten så var jag ett litet busfrö som inte var rädd för någon, jag pratade med alla och om allt! Har även fått höra att när jag var några år gammal och vi byggde ramphuset, så var det höst och pappa och Hasse höll på att bygga och så var det en tall där brevid och så kollade jag att kottarna låg på marken så blev jag jätte arg på pappa & Hasse och ropade åt dom att "tatans revhåle, vaffö ha ni kasta kotta på backa?!" haha! Och så när jag var 3år och vi var hemma hos mammas väninna så pajade jag deras luddiga kissekatt och så mittiallt bet katten mej och jag stirrade en stund på katten och så bet jag den i magen! haha! mera vet jag inte vad jag skall säga! :) 

28 oktober 2011

If you want me in your life put me there I shouldn't have to fight for a spot!

Började skoldagen 8:00 och slutade redan 10:30. :D Första lektionen hade vi engelska och fivk ut våra prov, sedan innebandy match mot bil11a, men deltog inte p.g.a förkylningen. :D 

Sedan hämtade Benny & Jonni mej och så förde vi mammas dator till trefoil, på service. Sedan och äta, föra Jonni till skolan och så hem till Kronoby & efter nåfra delar till Peso-auto i Kokkola. Skruvade sedan med Benny lite, böt olja, oljefilter och lite små meck. :) Tvättade sedan även hans bil och farmors & farfars! Men nu skall jag sluta skriva och ställa mig innan Matta kommer efter mig. :D

Holmqvist Bilfix

Tvätta Bennys golf.

Tvätta farmors & farfars bil.

27 oktober 2011

Yes, I've changed, pain does that to people.

Dagen har varit helt bra! Har svetsat hela dagen, fick sluta redan 2 idag för att vi inte hade någon kaffepaus eftermaten. Åkte med 20 över 2 bussen till Bennäs och sedan hem med Sursik bussen klockan 3. Jag hann ju träffa både Hanna & Eva, roligt att se dom! Sedan när jag kom mej hem så var Carro här för hon skulle klippa naglarna på både marsvinet Denice och kaninen Lille Skutt, tog en kaffe med henne och Benny och funderade på ditt som datt. Sedan läste jag igenom ITK läxan som vi skall ha klart tills måndag, gjorde den redan igår. Och nu har jag bara suttit här vid datorn och läst olika bloggar och lyssnat på bra musik! Imorgon blir det en kortdag! Börjar 8 och slutar redan kvart före 11, skönt! Så blir det att föra in våran bärbar på service, för den har börjat bråka och behöver verkligen en service! Och så kommer Benny och hämtar mej efter att han har varit till polisen med Jonni, så får vi se nudå hur länge han blir utan kort.. Vad mera skulle jag kunna berätta? hmm.. Jo, jag skulle ju avsluta inlägget med att Ronny är tuff! :) haha :D



06 – 5 saker ni inte visste om mig

Okej nu ska jag försöka komma på 5 saker som ni inte visste om mig! :) 


1. Jag älskar att både rita, sjunga & dansa. 
2. Har en styvpappa & en styvbror.
3. Har haft en ganska jobbig uppväxt, skilda föräldrar, flyttat ett antal gånger.
4. Har fått känna på äkta kärlek, äkta sorg. 
5. Har varit förlovad en gång.

26 oktober 2011

Ny header.

Gjorde ny header i väntan på att åka på danskursen, så nu ska jag ställa mig klart och så åka iväg till esse och dansa! =) 

sometimes love is so unfair, the more you sacrifice the more you hurt, and when your given your best to someone you LOVE, it seems not enough.

Nåja, nu är det understökat! Fick ut el proven idag, fick godkänt! Skönt! Men hjulupphängnings och fjädrings provet gick nog inte så bra! Imorgon blir det svetsning hela dagen med klassen. Har dock inte gjort något speciellt i skolan idag, bara gått vidare i hjulupphängning & fjädring, varit på läktaren och meckat på och skrivit prov. Åkte med 20 över 2 bussen till Bennäs och sedan hem med Sursik bussen, så nu sitter jag bara här och chattar på fb och lyssnar på Jar of hearts. Så blir det danskurs ikväll, skojj! :D

05 – Mitt hem

hmm, vet inte vad jag skall skriva om mitt hem. Men kan inte direkt säga var mitt hem är, för det känns kanske inte som hemma här i Purmo även om jag trivs bra här, efter som vi har flyttat så mycket dom senaste åren. Tror nog att mitt barndoms hem är mitt riktiga hem, i Kronoby. Men bor inte där så mycket mera.. Men kommer sätta upp en bild på mitt hem här i Purmo, har inte några bra bilder på barndoms hemmet. 

25 oktober 2011

Be nice to everyone but be true to only few because you never know who will betray you at the end.

Hade tänkt läsa på prov hela kvällen men det blev ju inte så, utan sov 3 timmar istället... Haha. Men har nu läst på provet så hoppas det går bra! Hade El prov idag, hoppas det också gick bra! Fick veta igår att nu är den nya traktorn beställd, så i December kommer vår efterlängtade Valtra T162 Direct, LÄNGTAR! :D Denna vecka kommer nog att vara bra, iallafall resten av veckan, för på fredag så får vi sluta redan efter maten, skönt! :) Så får se då vad jag hittar på till helgen, tror nog det kommer bli en lugn helg. Men funderar lite på att åka till gården när San Marino & Linda spelar, så får ju öva lite på dansandet då också, men det är ännu oklart! Måste även spara pengar till dansgala, som är om 2 helgar. :) Vet inte mera vad jag skall skriva så blir väll att avrunda här nudå! Så puss, Gonatt! :D

04 – Vad bjuder jag på för mat?

Något enkelt men gott, t.ex. skinkpaj med både broccoli, blomkål & mögelost . :) 



24 oktober 2011

03 – Min Familj

Okej min familj nudå.. Min "nya" familj här hemma i Purmo består av Mamma, mina bröder Benny & Jonni och syster Tusse. Men även mammas sambo räknas till min familj, John och hans son Kenneth. Får ju inte glömma våra katter; Panda, Nisse, Ruipelo, Legolas & Teddy, kaninen Lilleskutt & marsvinet Denice. Så har jag ju också min "nya lilla" familj i Kronoby som består av Pappa & hans Jenni, där har vi ju katten Nisse också. Bjuder på några bilder, gamla & nya.



Tusse, Benny & mamma för några år sedan.

Benny & jag på min konfirmation.

Tuuri i sommras, John, Tusse & jag. 

Systrar. 

Nobody can take away your pain, so never let anybody take away your happiness.

Voi että vilken helg! Vet inte riktigt vad man ska säga! huh! Men nu ska jag titta lite på Honey och sedan söka mig och soova. :) Så puss gonatt alla! 

23 oktober 2011

If you can dream it, you can live it.

Att folk har så lite att göra så dom måste som sprida ut falska rykten.. Och även när rykten kan förstöra oerhört mycket, även om ryktet bara är menat för att en person skall bli förstört så tyvärr är det oftast även andra som blir sårade och som får något förstört! Jag fattar bara inte hur någon orkar egentligen!


Har fått vara och träffa min Sandra idag, super kul! Har saknat henne massor! I love you honey ;) 

Smile and be happy, don't make your haters glad by seeing you sad.

Okej helgen har varit helt bra! Hade ingen kamera med i fredas så inga bilder från fredagen tyvärr! Men var i alla fall på en hemma fest i jeppis med bästa Jessica. Lördagen blev det Jepo! ;) så nu kommer lite bilder :DD


:D

Jessica & Linda e ju söt iaf. :D

Moa e ju iaf sööt :D

Jessica, jag & Spiros

HAHA, bara för att e entå stör nan! ;) 

02 – Min syn på kärlek, samt min första kärlek

Ja, jag ska nu försöka klotta ihop något nudå.. 


Kärleken kan vara underbar iallafall till en början, allting känns så bra och är så lätt när man är nykär man svävar uppe bland dom där rosa molnen, men även så har man ju dom där dåliga stunderna sedan som man bara skulle kunna glömma. Men kärleken är fin. 


Min fösta kärlek var nog när jag var liten och gick i Dagklubben, haha! Var "ihop" med honom och så en dag efter att han hade varit hemma hos oss så hade jag frågat av farmor och farfar att "när kommer ni att dö? Så jag och han killen kan flytta hit?" Haha. Men min första riktiga och seriösa kärlek var nog Simon.. 

19 oktober 2011

If you give up too soon, you'll never know what you'll be missing. DON'T STOP when you are TIRED, STOP when you are DONE.

Hey, kom att tänka på att det är nu bara 3månader kvar tills jag blir 18, skönt! :) Har mått mycket bättre annars idag, så var och jobbade lite. Alltså tömde 4st brunnar i Esse, moneymoney ;) Blev även glad när mamma sa att Kela har lagt in pengarna som jag får som resestöd eller vad det heter då jag har ca 5,5km till bussen på dagarna. :D men dom pengarna går till att betala bussen -.- haha. Men lite lämnar ju över för fest och skoj ;) Men nu ska jag söka mej i duschen och så får vi sedan se då vad jag hittar på ikväll! :) 

01 – En bild på mig + 10 fakta

Börjar nu med det samma med listan! :) 



1. Uppfödd i Kronoby och flyttade till Purmo sommaren 2010.
2. Mina föräldrar skilde sig när jag gick på 4an.
3. Har flyttat 4 gånger de senaste åren. 
5. Har starka åsikter och är inte rädd för att säga dom.
6. Har en stark passion för att rita & skriva.
7. Har provat på det mesta i livet, även att vara förlovad.
8. Kan lätt bli irriterad på småsaker. 
9. Tror alltid det bästa om människor och lyssnar inte på var andra tycker och tänker om en person, vill ha min egen uppfattning.
10. Bjuder på mig själv, ibland kanske lite för mycket. 

30 dagars lista


01 – En bild på mig + 10 fakta
02 – Min syn på kärlek, samt min första kärlek
03 – Min Familj
04 – Vad bjuder jag på för mat?
05 – Mitt hem
06 – 5 saker ni inte visste om mig
07 – När jag var liten
08 – Dethär är jag bra på
09 – Min garderob
10 – Såhär såg jag ut för länge sedan
11 – Mina funderingar
12 – I min handväska
13 – Vardagslyx
14 – Det fulaste och snyggaste jag äger
15 – Så många gånger har jag flyttat
16 – Min jul
17 – Mitt favoritminne
18 – Ett pinsamt ögonblick
19 – Detta ångrar jag
20 – Mina förebilder
21 – Mina dåliga sidor
22 – Det här upprör mig
23 – Hur muntrar jag upp mina vänner?
24 – Det här får mig att gråta
25 – Något du peppar dig själv med
26 – Mina rädslor
27 – Min favoritplats
28 – Det här saknar jag
29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
30 – Personer jag pratar med när jag är nere

Nu vet jag att jag är starkare utan dig.

Äntligen feberfri! Blir att jobba lite senare idag eller försöka iallafall! Och jag håller tummarna för att de blir som de är planerat nu, kommer inte berätta mer än så ännu ifall det inte blir till något. ;) 


Annars så skulle jag kunna ge mycket för att slippa alla tankarna, haha. Dom är dock inte dom trevligaste alltid, men nåja. "Livet går vidare" Och jag är dock proffs på att göra bort mig och göra saker som jag sedan får skämmas för eller får ångra, men som sagt vi lever ju bara en gång så.. Vet dock inte mera vad jag skall blogga om så jag tror jag skall söka en sådandär "Blogg-lista" :D

18 oktober 2011

What goes around comes back around.

Många tankar snurrar i huvudet. Mycket som har hänt senaste tiden och mycket som händer hela tiden.. Men orkar inte tänka på det just nu, inte nu.. Skall försöka gå och sova nu, hoppas på att jag får och kan sova hela natten i ett. Inte som förra natten när jag sov max 2 timmar i ett och sedan vaknade och hostade tills tårarna rann. Ingen trevlig känsla. Jag skulle även kunna ge hur mycket som helst för att slippa att vara sjuk och för att slippa allt trubbel just nu.. Nåja nog pratat om det! Gonatt alla, och hoppas ni får vara friska! :) 

I always fall for people I can never have.

Okej, tar mig i kragen och skall skriva om helgen nu! Först i skolan så skulle vi skriva engelska prov, gick väl helt okej! Sedan elteknik med Lassila, gick igenom vad vi har till elteknikprovet och till hjulupphängning & fjädrings provet. Sedan Itk med Jankens, skev prov första lektionen, och gjorde nån tråkig uppgift sen sista lektionen, men fick sluta 20minuter tidigare. Sedan så hämtade Ingeström mig, och vi for via Purmo så jag fick ta lite kläder och sådant. Sedan hämta Benny från överpurmo, han hade varit och fört in Golfen på verkstad. Sedan till Käcko på kaffe och så vidare till Kronoby. Satt hemma hos pappa och försökte få kuski till Jakobstad, så en 9tiden hämtade Glenn, Matta & Tommy mej. Släppte av mig vid Lisas pizza och så hämtade Mattu mig därifrån och så åkte vi på fest.. haha kommer dock inte skriva om allt som hände på festen på grund av många skäl! Men sedan så åkte jag ut å köra med Maj-Ros, Ahis & Nikke. :) Sen sov jag över hos Nikke för att jag inte slapp hem.. 


Lördagen spenderades mestadels i sängen eller på massa konstigt äventyr med Nikke & Ahis i Jakobstad. Bland annat blev det lite offroads körning med Ahis Lada. HAHA! Sedan hämtade Benny mig nångång mellan 10 och 11. Så tvillade på i stan några timmar och sedan via Mäccen på mat. Så hem mot Purmo och in via Gården och kolla läget. Sedan hem och hade tänkt gå och lägga mig men så ringer en kompis och undrar om vi ska ta en tubak, så for på en tubak och lite snack, super kul! Sedan film och så sova! Största delen av söndagen spenderades under täcket, kände mig små krasslig, men så mot kvällen blev det filmdax med underbara Anders, tackar för en rolig kväll! 


Måndagen spenderades under täcket också, fast jag skulle ha jobbat hela dagen, men hade fått feber och var oerhört förkyld, och idag har det bara blivit värre! Har inte sovit så bra inatt p.g.a att jag har hostat oerhört mycket och haft varmt och kallt mellan varven! Usch! Hoppas jag får soava bättre i natt och att febern snart ger med sig, orkar inte vara sjuk mera! Och fick även igår veta att min farfar hamnade in på sjukhuset, men det är inte något allvarligt som tur! Det är nog allt jag har att komma med idag, nu ska jag dra täcket över huvudet och sova en stund, eller i alla fall försöka! :) Pussar! 

17 oktober 2011

Hade tänkt..

....Skriva ett inlägg om helgen, nästan hela dagen idag. Men det får nog vänta tills i morgon. Är så oerhört förkyld och skall ta och försöka sova. Får se om det blir att jobba i morgon eller inte, beror nog bara helt på hur jag mår i morgon. Men som sagt så har jag ju rakat bort lite hår, helt nöjd är jag, annorlunda men det är bra det med ;) 


13 oktober 2011

Torsdag redan!

Oj vad tiden går! Har inte bloggat på några dagar nu så skall börja med att skriva om tisdagen! Hur som haver så vi började 8 och hade lektion till kvart före 9, for på en trip & munk i cafét med Emma, sedan en 9 så skulle vi vara utanför verkstaden och fara med bussen till Kokkola. Vi for först till Valtra, började med kaffe och bulle. Lyssnade på en massa om valtra och sedan gick vi via verkstaden, sen raka vägen mot Mb-mobile, hörde om bilarna och vilka bilar dom inporterar och så vidare. Sedan gå genom verkstaden där och så vidare mot abc för att äta! Sedan till Biltema för att kolla en massa, och så tillbaka med bussen till J-stad, usch vilken busschaufför! Sedan jumppa med Sixten, bowlade.. Sedan med bussen till bennäs och vänta där i över 30minuter på min underbara bror. Så hem till pappa och fixa lite rost på pappas flickväns brors bil med Benny. Sedan kasta ut säten, lister och instrumentbrädet i en annan golf. Sedan bjöd pappa på korv görans kebab&franska. MUMS! Och igår var jag hemma hade lite feber, var även hemma idag. Drog iväg till Kokkola med Jenni, shoppade en hel del, dit rök mitt studestöd! Men hittade en massa som jag inte skulle ha behövt, men som jag tycke att jag kunde köpa, och så ångrar jag mig att jag inte köpte dedär som jag stog så länge och tittade på, men nåja!

10 oktober 2011

Måndag 10 oktober.

Har haft lagom tung dag i skolan idag, inte för att jag har haft tunga ämnen eller så utan har bara varit oerhört trött efter helgen och haft en otrolig huvudvärk.. Hade konst&kultur två första lektionerna, första lektionen gjorde vi inget nödvändigt, de som inte hade haft sina presentationer hade dom och så fick vi veta vem som måste ta om, ifall dom hade för kort tid så man inte blir underkänd i kursen.. Jobbig lärare.. -.- fick ta rast tidigare. :D Andra lektionen skulle vi bygga ett fordon med ett hjul som iallafall snurrar, med hjälp av olika järntrådar och sådant. Jobbade två och två, jobbade tillsammans med Rak. Sen på matrasten for jag med Emma till Rosengårds, för hon skulle pierca sig. Sen kom vi försent till engelskan, ojdå! Övade bara på provet som vi har på fredag. Sen råkade jag också komma försent till Lassilas lektion, haha! Han berättade om hur det hade varit i London och vad dom hadde sett där, han pratade nestan hela lektionen om det, som vanligt råkade jag somna, haha. Sen i verkstaden och lära oss lite mera maskiner, skoj! Sen hem med 10 före 3 bussen, äta och sova ca 2 timmar. Skrivit lite mera ikväll och lyssnat på bra musik. Har även startat upp min egen dator, blev förfövånad att den ennu fungerar så pass bra efter att skärmen är sönder och hårddisken har nåt fel. Blir nog att söka sig i säng så småning om. :)

Men i morgon får vi en ganska rolig dag! Ska med klassen till Kokkola på studebesök till Valtra och Mb-mobile, även till biltema skall vi också, blir en heldag i kokkola! Sedan tillbaka till Jeppis och ha jumppa med Sixten, suck. Sen åker jag vel hem till pappa. :)

Puss gonatt sötisar :)

Bra helg i Jakobstad!

Kommer bara att lägga in en del bilder från helgen, orkar inte skriva dess mer, än att helgen har varit super bra, kunde nog inte ha spenderat den bättre än så här! :) 


Bästa Jessica & jag i bilen påväg till nykabi. :D


Jag & Daniel påväg till nykabi :) 

 
Mako & jag i bilen :) 

Hemma hos Jessica. :D

Gick in till stan :D

Bilder från lördagen:

Jag & Mattu och Mako i bakgrunden, hemma hos Mako :) 

Patrik, Oscar, Mako, jag, Ronja & Pauli. :) 

Mako :) 


7 oktober 2011

trevliga besökare =)

Haha, fick trevligt natt besök som övertog min säng, så här ligger jag halvt på golvet. :D så kommer ge payback i detta inlägg ;)


Frank & Marcus under täcket, haha! :)

HAHA! :D

5 oktober 2011

You must do what is best for yourself, do everything possible to get the peace you need, all to be able to smile again without having to fake smiles.

Snart kommer ett "behind the scenes" inlägg, ett inlägg jag aldrig trodde att jag kommet göra. Men det kommer en tid när man verkligen behöver visa att allting inte är en dans på rosor. Man behöver inse att man inte kan låtsas att ens liv har varit perfect, för ingens är det hur man än försöker dölja allt.. Men det inlägget får nog vänta ett tag ännu, är inte tillräckligt stark ännu för att skriva det.. 

4 oktober 2011

And who do you think you are? Runnin' 'round leaving scars.

Rubriken får tala för sig själv.. Menade missa bussen idag, försov mig något oerhört mycket men jag missade ju inte bussen så det var ju bra! Dagen började med en lektion med chassi, vi fortsatte med vårt kompendie om "8 dämpanordningar". Följt av en tung och jobbig lektion med elteknik, fattar absolut ingenting.. Så måste nog plugga bra på eltekniken! Efter maten så var det studieplatserna på läktaren som gällde, jag och Emma skulle vara på däckmaskinen! Haha det gick ju med varierad framgång, men vi fick ju firr på det till sist! Och jag måste få medalj eller nåt! Igår skadade jag ringfingret på höger hand, när vi höll på med att balansera ringar, så klämde jag mig på en j*vla stol, så fick ju ett lagom fint, stort & djupt sår. Sedan idag när vi höll på med ringmaskinen så skar jag mig på en bilring! Hur jag lyckades vet jag dock inte, men i alla fall så kom de en hel del blod och såg snyggt ut när händerna annars var kolsvarta och så en massa blod på köpet. (Y) Slutade redan 14:20, humöret var dock inte det bästa så skönt, att komma hem halv 4 istället för halv 5! (Y) Har suttit och försökt skriva färdigt uppsatsen/läxan som vi fick på ITK men det har inte gått så bra, så struntar i det då! 

Nu rullar en massa tankar i mitt huvud så ska sluta blogga och ta mig att skriva lite i min bok, haha. Men gonatt för mig, och have a nice life! Puss

Om man bara fick tag i sömnen...

Får inte tag i sömnen så har ändat på bloggen lite grann, nu blir det nog att tvinga sig i säng!
Har lång dag i morgon i skolan! Gonatt pussar! :) 

2 oktober 2011

Mycket bra helg!

I fredas så förde mamma mig till Bennäs där Nora & Jonas väntade på mig, for iväg till Nykarleby. Var via butiken och handlade lite smått och gott för kvällen. Sedan hem och äta och fixa till oss hemma hos Jonas. Sen så kom Robbe, Milla & Doris dit och så hade massa skoj där och sen vidare till Robins för lite fest :) Kan bara säga; skratt, yacutzibad, säng som brakade sönder.. Haha! Men super bra kväll det också :) 


Lördagen: sov 2 timmar och steg upp, drack massa vatten och for hem till Jonas lägenhet, kröp under täcket och mådde lagom bra sådär dagen efter. For och hälsade på hos Noras mormor, och sedan hem till Jonas lägenhet ställde oss och började fundera vad vi riktigt skulle göra. :) Sen kom Elmeri & Jesse till Jonas lägenhet och var där en stund, sedan drog Elmeri. Så vi satt där bara och kollade film och hade det helt okej. Sen kom Linda efter oss och Jesse stack iväg nånstans. Sen efter att vi hade varit till torget och ätit vårrullar och nora hade varit efter limsa till affären så for vi alla och Elmeri till Jonas lägenhet, kollade film och sökte chafför. Så bästa bror Benny råkade vara i nykarleby så han körde oss till Socklot. Var där några timmar och det var helt okej. Sedan drog jag, Robin, Nora, Jonas, Linda & Elmeri till Jonas lägenhet. Vi stannade där ute för att Elmeri skulle hem så sedan han hade åkt så skulle vi stå och vänta på Jesse men det tog så länge så vi gick in. Kollade film och snackade massor. 


Söndag: Måendet på morgonen var lagom bra.. haha.. Så vi har bara tagit det lugnt idag. Så kom Benny bror och hämtade mig en 6tiden från nykarleby, var via mysinge efter nåt att dricka och sen hem. Var hemma ca 1timme och sedan iväg hem till pappa i kronoby för att hämta några grejer som jag hade glömt där från förra helgen. Så sedan var jag och Dan och körde efter en massa skogs vägar i Purmo. Jätte skojj! Haha! Men nu får jag nog lov och ta natten! :) Godnatt, puss! :)