29 september 2011

Ny header, och det är fredag i morgon!

Alltså kan det bli bättre? Ny header, slapp hem 20 minuter fortare idag tack vare Anton & Jona! Och så är det ju fredag i morgon och snart kommer min sis hit! <3 Orkar inte blogga mera nu, bloggar mera ikväll kanske :) Puss! 


Sis & jag <3 

28 september 2011

Onsdag & det betyder att snart är det helg igen

Ja snart är det helg igen! :D Annars så igår hade jag en super bra kväll, hade knappt någon verk alls i ryggen bara för att mamma hade hämtat hem starkare verkmedicin! Så fick jag också ett mycket trevligt sällskap, man kan nog inte hitta snällare, roligare och gulligare kille! Men hur som helst så är nu de stora frågorna: 1. Skall jag åka iväg ändå på danskursen idag? Skulle så vilja, för jag vill inte missa något och det är roligt + att jag vill verkligen lära mig! Men ändå så kan min rygg bli sämre av det.. :( 2. Hur i hela vida världen skall jag klara av att sitta lutandes över en svetsbänk i morgon från 08:00-14:20? Måste nog helt enkelt ta ihop med både Lassila och Sven i morgon och fundera över det där.. Även något jag inte vill missa för det är super kul att svetsa! Men nåja min rygg är inte riktigt samarbets villig just nu, ända jag kan är väl att vila? 

27 september 2011

But then again I don't give a fuck..

jag skulle kunna skriva ett hur långt inlägg som helst idag, för det är många tankar som snurrar på! Men tror att jag håller mina tankar inne med tanke på att en viss NÅGON läser ju detta och tycker då att det inte passar sig och så vidare! 


Innan du uttalar dig om mig, ska du känna mig.
Innan du uttalar dig om mitt sätt, ska du veta något om det.
Innan du uttalar dig om mina vänner, ska du känna dem.
Innan du uttalar dig om mitt liv, ska du leva det.
Innan du uttalar dig om något, ska du titta till din egen dörr!!!





Lägger denna bild bara för att Nora betyder mest för mig och är den ända för mig <3
You are like a sister honey! <3 

26 september 2011

Blir ett besök till..

..Jouren idag då. Ryggen & nacken värker och värker! Så var in till hälsovårdaren idag och funderade. Så hon fixade en tid till mig till jouren.. Så hoppas dom kan göra något för det har varit oerhört tungt att vara i skolan och har inte heller sovit så bra inatt på grund av all verk! Så nu in med verkmedicin och sedan vänta på att klockan skall närma sig 18:15.. 

25 september 2011

SUPER HELG!

Börjar vara ett tag sedan jag bloggade sist! Men hur som helst så i fredags följde jag med pappas flickvän Jenni till purmo efter Tusse, sen så åkte vi till Jennis lägenhet i Bosund, för att kolla påstlådan och hämta kläder till henne. Så var olyckan framme och vi körde i diket, så nu har jag en sån obehaglig och smärtsam smärta i både nacke och rygg.. Sen senare på kvällen var jag med Tusse & Benny till Ida i Nykarleby och hälsade på henne och hennes fyra fina hästar. Sen hem till pappa och packa väskan och så till Jonas lägenhet i Nykarleby och umgås med honom och bästa Nora <3, sov sedan över där. Sen slapp jag inte hem, eller jag hade inga planer så stannade där hela dagen och bestämde mig för att stanna där över natten och följa med till Jepo! Så åkte in till S-market och handlade lite gott och så träffade jag på kusin Heidi och hennes Fredrik. Vi ställde oss och åkte med Linda till Rogers & Mattis, sedan vidare till Jepo kämppä! Kan bara säga hela kvällen var super bra! :) och måendet idag är ju helt okej! :D haha iallafall nu! :) Har varit hela dagen i Nykarleby, kollat film och haft roligt! Sen åkte jag hem med Anders, åkte via neste på en kaffe och träffade Tony där så funderade en hel del med honom också :) Så nu blir det nog att krypa ner under täcket och ta nån verkmedicin för min smärta i ryggen och nacken :) Godnatt! puss. 

19 september 2011

Bra måndag!

Började först halv 12 idag, så hann jätte bra på en morgon kaffe och kaveras stund med en av dom bästa! Super roligt! :) Du får mej att skratta och le.. haha :D Kom till skolan lagom till maten så hann äta med bästa Sara! <3 Hade som sakt bara 2 lekitoner idag p.g.a att vår Konst & Kultur lärare var i Helsingfors idag, så vi fick vara lediga 2 första lektionerna. Hade engelska förhör, gick väll helt okej! Sen var vi och övade oss att ta och byta ringar på bilarna =) Super kul! Slutade kvart före 3. Så nu har jag kokat en kopp kaffe och får nu se vad det blir att göra idag då! :) Pussar! 

18 september 2011

Bra helg!

Har haft en hyfsat bra helg egentligen! :D Fredagen fylld med skratt och massa konstiga funderingar med A & R! :D Lördagen blev dock inte som planerat, men ändå hyfsat roligt i slut ändan! :) Söndagen fylldes med kaffe vid Uffes bar med A och sedan bennäs och så vidare till mysinge på kaffe med A & N! :D Sen hem till käraste purmo och små pyssla lite med A's bilar! Och hur denhär dagen slutar får vi ännu se, kanske kaffe med R och eventuellt med A också, ännu ikväll men det beror nog bara på lite :) Så kommer ju käraste storebror hem i kväll, ÄNTLIGEN är nog allt jag kan säga! :) Puss!

17 september 2011

Lördag 17 September 2011

Dagen började med att jag vaknade ovanligt tidigt på en lördags morgon, kollade lite på facebook, haha! Sen Städade i köket och så kom John hem och behövde hjälp vid farmen. Drog på mig jobbar kläderna och drog iväg. Flyttade in 48rävar, stora och fina var dom :) Sen hem och äta mat! Ställde mig och så brummade vi till Kronoby. Kollade lite på en film som farsan har köpt för typ 1 månad sen men som jag inte har hunnit se. Hjälpte faffa med gräsklipparen och sen så kom lillebror hem och tyckte att jag kan tvätta hans Audi. Så var i samma veva och provkörde den, oj härregud vilket drag det är i bilen :D Skulle ju inte då sitta helt fel med en Audi a4 V6 2.6liter. :D Men nåja! Sen duscha och äta fammos gooda mat, fundera en bra stund med Jenni och pappa. Sen hem till käraste Purmo :D Får se nudå vad som händer ikväll ;)

16 september 2011

‎And I don't wanna lose what we built this far...

Som sagt så som rubriken säger.. Men tack vare alla som skall gå och sprida ut en massa jävla rykten så håller allt nu på att rasa, allt som jag har hoppats så mycket på.. Du kom in i mitt liv då jag behövde någon som mest, du stannade även kvar när jag hade det som jobbigast och när jag var som jobbigast mot dej och alla andra. Jag fattar inte ännu varför du stannade, du kände ju mig inte och fick se alla mina dåliga sidor och du stannade ändå kvar.. Varför? Och jag hade inte räknat med att känna såhär för dig, det var inte meningen att jag skulle falla för dig, och jag faller mer och mer för dig. Vad har du gjort med mig, underbara människa! 

14 september 2011

BilB11...

...Måste nog vara den blåstaste klassen i hela yrkes! Haha! I varje fall så första lektionen hade vi Chassi, så vi fortsatte med ett nytt kompendie om "8 Dämpanordningar", andra lektionen hade vi gymnastik så vi for till Tennis center och spelade badminton, Emma & jag ägde ju på det ;) Sen så skulle vi vara på läktaren på våra studieplatser, Emma & jag fortsatte med att skruva bromsoken, då det plötsligt började ringa, så var det brandalarmet. Emma & jag tittade på varandra och sa bara att "hmm, va e dedär!?" HAHA! Sen kommer Lassila och säger, alla ut, det är brandalarmet, haha vi är då inte dom smartaste ;) haha! Nemen! Sen när det slutade ringa och brandkåren hade varit dit så fortsatte vi och Emma och jag stajlade för Lassila så nu är vi duktiga ;) Sen när jag kom hem tog jag det lugnt bara och åt något och läste lite på Heta arbeten.. Sen på danskursen till Esse, jätte skoj! Har nyss drukit en kopp kaffe och varit i duschen så nu blir det att gå ut på en röka! :) Pusshej! <3
Var ändå en helt bra dag igår, även med tanke på vädret och att jag frös nästan heela dagen i skolan! Fick trevliga besökare igår också, föst en underbartunderbar och bra person :') Sedan 3 andra filurer senare på kvällen för tubak och "kaveras" stund! Super kul! :) Haha, men nu skall jag nog ställa mig klart för skolan! Ikväll är det danskursen som gäller! :D 

13 september 2011

Hora?!

Hur jävla lite respekt kan en del pojkar/män ha för flickor/kvinnor så dom måste kalla dom för "horor". Hur jävla dum i huvudet kan pojkar/män vara? Dom vet tydligen inte vad en hora är. Så tydligen är alla flickor/kvinnor horor. En hora är en som tar betalt för sex, och det gör i varje fall inte jag. Känner heller ingen flicka/kvinna som skulle göra det! Vi flickor/kvinnor skall nog respektera alla pojkar/män, men vad får vi? Jo vi blir smutskastade med hårda ord om att vi är en hora. 

12 september 2011

Måndag 12.09.2011

Snurrar en massa olika tankar i mitt huvud just nu.. Hur? Vad? När? Är de frågeord som snurrar på mest. Skall försöka kolla på filmen "Jägarna" och sedan försöka sova, har nämligen skolfoto i morgon i skolan.. haha hade jag glömt! Haha, nej nu kryper jag under täcket och kollar på en film! Pussar!




"Det är bara du som får mig att le."

9 september 2011

They don't even know you.

Paint yourself a picure of what you wish you looked like, maybe they just might feel an ounce of you pain. Come into focus, step out of the shadows. It's a losing battle, there's no need to be ashamed. Cause they don't even know you all they see is scars. They don't see the angel living in your heart. So let them find the real you buried deep within. Let them know with all you've got that you are not your skin. When they start to judge you, show them your true colors and do onto others as you'd have done with you. Just rise above this, kill them with your kindness. Ignorance is blindless, they're the ones that stand to lose. Well they don't even know you all they see is scars. They don't see the angel living in your heart. So let them find the real you buried deep within. Let them know with all you've got that you are not your skin.




BRA FREDAG! :D

Dagen började med att försova sig 20 minuter, men hann hur bra som helst till bussen ändå, med lite stressande! Skoldagen började med en lektion engelska & sedan elteknik. Sen så skulle vi ha ITK 2 pass, men tydligen skulle Jankens på någonting så vi fick sluta redan 12:45, tänkte att jaha nu får man sitta och vänta i stan på bussen till 14:20 och sen sitta vid sursik till 15:00 eller så stiga på bussen vid yrkes strax innan 15:00 och vara hemma 15:45 oavsett vilken buss jag skulle ta! Men då var Ingeström så oerhört snäll och hämtade mig och körde hem mig så jag inte behövde vänta! :) Och nu så blir det att vila lite och sedan stääda hela huset så det kommer lite pengar ;) haha :D Hoppas på en fortsatt bra fredag ;) Pussar! 

8 september 2011

Äntligen...

..är det dags för första gången på Zumba, super kul! Nora kommer också, så det kommer bli jätte bra :') är så taggad för zumba, sen är jag lite less att det inte blev nån Step-up i tisdags, men nåja det börjar ju nästa tisdag istället.. :) Men nu skall jag göra mig klar för att åka iväg till Purmogården på ZUMBA! :D Hejdå! :) 

7 september 2011

Första danskurskvälln...

Som sagt så har jag nu varit på första danskurskvällen, eller vad jag ska säga? :D haha super kul var det, även om jag är yngst där! Men det är något som jag gärna vill lära mig, haha! :) Så i morgon är det dags för första gången på Zumba! :) 

Super bra onsdag!

Steg upp ca 20över 6 i morse, vägde mig och tänkte att jag bara måste prova om dom där byxorna vi fick av kusin Hanna i sommar, och mycket riktigt.. Byxorna som är ur-snygga & som jag har haft likadana tidigare så passade super bra! :) Jätte glad! :D Sedan väckte jag lillebror för han skulle föra mig till bussen, för att jag slutade 20 över 2, så onödigt att köra själv till bussen på morgonen när jag ändå slipper nästan enda hem! :) Och inte nog med att han steg upp tidigt så lånade han ut sin nya och fina DC huppari :) Hade ganska roliga timmar i skolan idag ändå! :) föst hade vi chassi, gjorde färdigt kompendiet om hjulupphängning och fjädring på en bil! :) sedan gymnastik, hade inte Sixten p.g.a han skulle på någonting annat, så vi hade Lassila, spelade innebandy. usch! gillar inte innebandy! Så tredje passet så var vi på studieplatserna, fortsatte med bromssystemet med Emma, öppnade bromscylindern och fick sitta och fundera på olika saker som Lassila ville vi skulle fundera på, fjärde och sista passet så skulle vi ha fortsatt med studieplatserna men vi skulle göra ett läs- och skiv-test, så fick sluta när vi var klara. Så slutade 5före 2, gick iväg till neste för att köpa lite godis :D Sedan vänta på 20över 2 bussen och så iväg till Bennäs och vänta där på 3ans buss. :) Har nyss ätit och väntar nu på att klockan skall närma sig 6, för då är det dags för Danskursen i Överesse skola :) Skall bli jätte kul! :) KRAMAR! :) 

Med DC hupparin & dom ur-snygga jeansen :) 

4 september 2011

En oerhört bra helg :)

Kan int säg annat än att denna helg har nog vari en av di bästa, i fredags var ja bara hemma och fick underbara människor på besök, C & S kom hit och funderade en stund och sedan kom T och hälsade på senare på kvällen/natten. :) Skrattade så mycket så jag har allt sjuka magmuskler ännu. :) haha ^^ Och går dagen blev ennu bättre! Först bara hemma och mysa med kissekatten, så kom Benny och körde mig till nykabi till Jonas lägenhet, där var jag med han, nån norrgård (?) och bästa Nora! <3 så sen ringde benny att vi ska börja åka hemmåt men att vi skall via bennäs först och äta nån sorts sjöfågels gryta och ris. :) SUPER GOTT! Sedan for jag och träffade en underbar människa, och kom hem för ca 40minuter sen, men iaf en JÄTTE bra helg! :)  Tror inte att jag har skrattat så här mycket så att jag har allt sjuka magmuskler! Och ännu till haft det super roligt med min kära storebror! :) 

3 september 2011

Bra fredag!

Fredagen blev inte som jag hade tänkt mig, den blev bättre. :) Fick besök av T och det var trevligt! Tror inte jag har skrattat så mkt som igår kväll/natt! haha! :) 


Why do you do this to me?
Why do you do this so easily?
You make it easy to smile because,
you make it easy to breathe.
Why do you do this to me?
Because these days aren't easy
when you make me smile everythime.

2 september 2011

Trevligt besök! :)

Har haft sötis Carolina & hennes Simon på en liten pratstund ikväll :) Super kul! Länge sen jag har sett Carolina. :) NU blir det film och burana <3 Pusshej! 

Vilken fredag!

Drog iväg till skolan som vanligt, hade engelska förhör redan från morgonen. Och istället för elteknik så hade vi Åsa som kom och pratade en massa om när vi är lediga och så.. :) Sen 2 lektioner med ITK, gjorde en massa tråkiga saker.. haha! Hela klassen satt nästan bara på facebook eller nån annan hemsida :'D Slutade reda 14:00, fast vi annars skulle ha slutar 14:20, så pappa och hans flickvän Jenni hämtade mig från skolan och så for vi till Hartmans för att köpa arbetsskor till mig, men synd nog så fanns inte det nummer jag skulle ha så får vänta tills dom har fått hem dom! Sen förde dom mig till neste och så hoppade jag på bussen hem :) Får se nudå va man ska göra i kväll :) har flera alternativ men måst fundera lite.. :) Sku endå vara ganska skönt med en hemma kväll med film! :) 


Napa piercingen värker inte så farligt nu mera, men det är lite värre men läpp piercingen.. men det går ju över om några dagar så :) 

1 september 2011

Ny start!

Hahaha! vet egentligen inte om man skall skratta eller gråta! :') Nåja men jag mår bra, eller mår iallafall bättre! :) Nu är mina 2 älsklingar på plats! :') 


Älskling nr 1 <3

Älskling nr 2 <3 


Super bra låt! <3