27 april 2012

Skilsmässobarn.

Kommer nu skriva några rader ur låten Skilsmässobarn av Robinholta, eftersom texten stämmer ändå ganska bra..


Säg mig varför blev de såhär? Säg, varför blev de såhär? Jag vill se dig le, jag vill ge dig mer, jag vill starta om. Varför blev de såhär? Säg, varför blev de såhär? Jag vill se dig le, jag vill ge dig mer, jag vill starta om. Mamma hade tröttnat, ville inte fälla tårar men jag förstår att hon vill gå vidare, släppa allt de gamla. Men jag förstår också pappa, vara tom och må dåligt av olika skäl. Bråk, gråt.. Fan jag vet hur det är. Men jag önskar att ni var vänner och kunde tänka på vad jag känner. Tänk på era barn, tänk vad ni sa. Vem ska ha vem, vem ska va å vem ska dra. Jag är vuxen men pallar inte att tänka på de. För dagen jag drar iväg så flyttar jag ifrån er. Står inte på någons sida ska ni veta, för jag vill inte kriga för å leva. I detta läge står jag hellre i skuggan. Jag älskar er, men nu äre bara en sak jag undrar, varför blev de såhär? Säg, varför blev de såhär? Jag mår dåligt av de men visar inte mina känslor, jag begraver dom på insidan. Känns som motvind fast de är vindstilla och jag befinner mig på krigsstigen. Kan ni bara tänka till? Vill inte käfta mer. Men jag ska aldrig tappa fotfästet för en sådan grej som skilsmässa. Ta mig i kragen, å ställ bara emot väggen, för jag har saker jag vill säga. Ni sårar er själva, ni sårar familjen, ni sårar mig, kommer de ordna sig? Frågar er vart tar vägen vägen i dehära läget? finns ingenting å hämta här. Men säg mig varför blev de såhär? Säg, varför blev de såhär? Jag vill se dig le, jag vill ge dig mer, jag vill starta om, starta om, starta om. 





26 april 2012

Random inlägg.

Ser du isen börjar smälta vid stranden? Snart är viken fri. En gång satt vi där när solen var röd. Det sista som brann var vi, det sista som fanns var vi. Spring ut nu på dina blommande ängar. Mörkret samlar sig och när natten släcker ljuset ikväll, den sista du ser är mig och den sista du hör är mig. Tiden samlar oss som regn i ett hav, den glömmer inte dig. Blir du rädd för denna glittrande grav? Gud, jag önskar att det vore för alltid det jag har med dig, men jag lovar dig när allting är slut den sista du ser är mig och den sista du hör är mig. Du är mitt liv, om vi bara har timmar kvar. Lev med mig då, det är aldrig försent fast en måste gå. Det finns något mer i det nya som väntar dig och det sista du ser är mig. 


Tror du ensamhet kan dölja vad du känner? Göm dig så får du ingenting. Det fanns nätter då jag frös i ensamhet. Jag förnekade väl då, hur sekunder kunde bli en evighet när jag vara kommit för att gå. Hur många dagar har jag lämnat när jag förbannat att dom fanns? Letar du värme där ett hjärta slutat brinna har du din själ nån annanstans. När jag trodde att jag hittat vad jag drömt har jag svävat i det blå. Vad jag sedan var på väg till har jag glömt, när jag kommit bara för att gå. Be mig så stannar jag kvar, det finns inget som hindrar oss här. Jag kan tvinga mig att stanna om du vill men det enda jag kan få är en känsla av att inte finnas till.


Vissa har allt men vill ändå ha mer. Rätt eller fel, å vem bestämmer? Vissa har svaren, men tiger ändå. Vit eller svart, kan en lögn vara grå? Svårt att berömma den som har det bra, lätt att fördömma den som inget har. Vi lever idag och ett liv går så fort. Om du va jag, va hade du gjort? Stannar du kvar fastän hjärtat vill ut? Kan ett farväl va ett lyckligt slut? Svårt att förlåta den som vänder om, lätt att begråta det som fanns en gång. Tala är silver, men lyckas hålla tyst är guld. Stenen är kastad, men vem stod utan skuld? Djävul eller Gud, vem är jag, vem är du? Står du kvar, om himmelen faller? Vem står kvar och vem av oss faller, du eller jag? 

13 april 2012

American Pie Reunion.

Igår var de bio för hela slanten med Krille, Heidi, Johan, Totti & lillebror, kollade American Pie Reunion, super bra film! :) Åkte sedan hem efter mönkiän och for iväg till Krilles. Kom för en stund sedan hem, pratade en sväng med John & Lasse. Nu blir de några New Girl avsnitt och sedan runt 11 tiden får jag söka mig till Purmo Skola. Skall nämligen hjälpa dom lite idag. Eftersom dom har en klubb, Teater konst och hon som drar hela klubben är på sjukhus, så får hjälpa dom för de har sin första föreställning ikväll, kommer bli så roligt! :) 

12 april 2012

Det handlar om kärlek.



Om din pojk-/flickvän:Du är tillsammans med? Kristoffer / Krille
Hur gammal är han/hon? 19.
När fyller han/hon år? 30 November
Vart bor han/hon? Purmo :)

Ögonfärg: blågrön
Vad heter gatan? Stenbrännsvägen.
Har han/hon piercat sig någon gång? jo.
Har han/hon druckit? - jåå
Har han/hon rökt? joo.
Vad har han/hon för färg på rummet? träfärg.
Har han/hon några syskon? - 3st + 4st
Om ja, vad heter dom? Pamela, Marika &Linus + Ville &Niilo + Frida & Joel


vad skulle han/hon göra om han/hon vann en miljon? Bygg en stygo, lägg undan pengar till barnen.
Har han/hon någon fobi? osäkert.
Är han/hon beroende av något då? jaa
Är han/hon envis? juu

Vad heter hans/hennes föräldrar? Johan & Tuija
Vad gör han/hon på helgerna? är med mej, vänner & har de bra ;)
Beskriv honom/henne med två ord? underbart snygg ;)
Skulle han/hon bli en bra pappa/mamma? Abselut! :)

Dina tankar:

Varför blev du tillsammans med honom/henne? För att a charma sönder me ;)
Föll du för honom/henne direrkt? JA! ;O
Du älskar honom/henne? - OFC <3
Du har slagit honom/henne? joo xD
Du har roligt med honom/henne? joo :D
Du skulle kunna bo med honom/henne? - Joo :)
Du vet någonting om honom/henne? - jåå :D
Du har gjort ett sugmärke på honom/henne? jåå xD
Säg ett ord du känner för honom/henne? Älskar
Vad är det finaste han/hon sagt till dig? De e mycket de, säger nästan ändast fina saker ti mj :)
Vad gillar du mest med hans/hennes utseende? - ALLT! ;)
Får du fjärilar i magen när du ser honom/henne? aaa :D
Är du svartsjuk på andra tjejer/killar? Nej :)

Om er:

Hur träffades ni första gången? Totti & Krille hämtade mj från stan. :)
Bor ni långt ifrån varandra - nope :)
När blev ni tillsammans? 11.03.2012 <3
Hur länge har ni då varit tillsammans? - 1månad 1 dag! :)
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? lite ja :)
Vad för slags filmer ser ni på tillsammans? allt :P
Har ni sovit över hos varandra? joo =)
Har ni bråkat någongång? aaa.
Vem håller fjärrkontrollen? - jag oftast xD
Vad har ni gemensamt? - en del saker :)
Har ni samma åsikter om saker? hihi xD
Planerar ni framtiden ihop? en del jo :)
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? 5dag :)
Har ni sagt "jag älskar dig" i verkligheten till varandra? - joo ;D
Hur länge kommer vi vara tillsammans? - until the end of life <3 ;)



7 april 2012

mobil inlägg

Har inte bloggat på länge nu.. Men ska nu försöka skriva ett litet inlägg från Krilles mobil.. Har bott hemma hos Krille den senaste veckan.. Har haft det bara bra.. Snart blir det väll att söka lägenhet. :) Men nu skall jag sluta blogga och umgås med Krille och Heidi. :D