25 maj 2012

Bilder på lägenheten.

Har tyvärr inga bilder efter att Krilles mamma Tuija & hennes man Hans var här men sätter in fler bilder sen när allt är som det skall se ut! :) 


Köket

Köket

Köket

Hallen

Sovrummet

Vardagstum (hade inte plockat undan bädd sängen
p.g.a syster sov över.)

Vardagsrum

Vardagsrum

Det andra tv'n, dator, digibox, xbox, radio, projektor
(som Tuija & Hans hade med sej, när dom kom med alla Krilles 
grejor från sverige, vi fick även det fina svarta tv bordet.)

23 maj 2012

love ya "sis"!

Nu när jag flyttade ihop med Krille till vår fina lägenhet, så gick jag igenom gamla saker och hittade ett brev av en underbar människa, blev glad när jag läste det så kommer skriva det här :)


"Hej Eela! <3
Du är en av de bästa som har hänt mig!! Du är som en ängel för mej, du är en underbar vän, en som jag kan lita på, fast jag kan säga dumma saker som jag inte menar. Hoppas du förlåter mej!! I don't wanna lose you! <3 Hoppas du förstår mej. Sköt om dej! <3 Jag tänker hjälpa dej när du behöver hjälp. Hoppas du låter mej hjälpa dej när du har svårt, prata med mej. <3 Hoppas vi alltid kan vara vänner tills döden och helvetet skiljer oss åt och såträffas vi i himmelen om vi kommer dit. Ställer upp för dig! <3 Love ya! Friends for ever!<3 Puzz & Kram// Nora"












Du underbara unge, saknar dej hördu tööösen! <3 love ya sis! <3 

22 maj 2012

vår

"Med våren återkommer livet. Dagarna blir längre, fåglarna inleder sin häckning, blommor slår ut och grönskan börjar smått spira. Inte konstigt att det händer härliga saker även med oss. Vi får pirriga vårkänslor."




19 maj 2012

We are young, wild & free.

Kommer snart lägga in bilder på lägenheten hit på bloggen för nu har vi fått datorn, tvn och xboxen :) har inte så mycket att blogga om just nu meen... Tuija & Hans är här och hälsar på, även Totti är häär nu så kanske jag borde vara lite social och inte bara blogga.. :) 

6 maj 2012

Underbart! :)

Har nu fått flytta in i lägenheten, har sovit nu två nätter där. Har nu fått det mesta till lägenheten. Det är bra de. :) Och nu är körkortet fixat så nu är det bara att få Polon besiktad, så kör nu med Kingcaben. :) Har idag varit och hälsat på mamma och John i Käcko, så har även Jenna, Jesper, Totti, Tusse, Benny, Jesc, Johan & Maisa varit på kaffe. :)