29 november 2011

Say what you think, not what you think you should say.

Skola mellan 08:00-12:45. Två första lektionerna chassi med Ström, följt av finska med Karukka. Väntade i skolan till 14:20, när Sara slutade. Satt kvar i skolan till 15:00, pratade med Kim, AG & Zacke. Sedan drog jag och Sara iväg till Halpa-Halli, hittade Hello Kitty lösnaglar, så det var ju ett måste att köpa ;) Sedan drog vi iväg och åt varsin smörgås vid HH-cafét, gick en runda till i Halpa-Halli och sedan Code & Seppälä, där jag hittade ett par skor som jag bara måste köpa! Stötte även på Frida, som är på Lia där :) Sedan drog Sara hem & jag iväg till bilskolan för teorilektion, efter bilskolan hämtade Benny & Totti mej. Dorg iväg till Neste för att äta och träffa Matta. Sen blev det att åka hem och duscha, läsa Solo och blogga lite. Så nu skall jag ta och söka mig isäng. =) 

23 november 2011

Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä, vai kävelenkö uudestaan ohi?

Det börjar kännas lite bättre, men det är fortfarande jobbigt. Varje dag är en ända fight. Tackar alla mina vänner som har funnits för mig nu när det är som jobbigast. Det är nu som man ser vem som är ens äkta vänner och vem som bara är fake! 


Nu är det inte länge kvar tills jag fyller 18, usch vad jag längtar! Bilskolan går super bra, har snart klart alla teorilektionerna, har haft 2 körlektioner och det går super bra. Nu skall jag försöka se lite på Pretty little liars och sedan sova. Skall försöka att inte tänka så mycket och hoppas på att få mera sömn i natt men det är nog lång sökt. Detta blev nog ett kloddigt inlägg men nåja.. Men pusshej, alla söta! :]

16 november 2011

Suolahti.

Har inte bloggat på länge jo ja vet! Men här kommer ett litet inlägg. :) 

Har idag varit med styvpappa, styvlillebror, lillebror & lillasyster till Suolahti, har varit och kollat till Valtra för att dom började laga vår finfina T162 Direct. Super kul! Kommer nog bilder sedan när jag orkar lägga dom hit på bloggen. :) Sedan raka vägen till bilskola, bara 5 lektioner kvar nu! Efter bilskolan hoppade jag iväg till Sara & Roberts lägenhet för lite prat med den underbara Sara, och för att vänta på skjutts hem. Sedan via Auto-grillen för att äta, nomnomnom! :D I morgon blir det första körlektionen, super kul! :) Men nu ska jag sluta sitta här på datorn och börja läsa på finska orden istället. :) 

9 november 2011

Bloggen kommer att..

... stå stilla en lång tid fram över. beklagar men det är så det kommer vara nu..

4 november 2011

Joudaan kokopäivä.

Dagen har då inte varit så tung idag! Dagen började med teknisk ritning med Jankens, följt av typ "verktygskännedom" eller vad man ska kalla det med Jankens. Så efter maten hade vi Chassi med Ström och sista lektionen fortsatt vi med "verktygskännedom" med Jankens, han höll på att glömma oss så vi satt nästan 30min på läktaren och väntade på honom! Sedan när vi slutade hoppade jag iväg till beklädnads till Sara och så for vi och hälsa på Anton vid maskin&metall! Sedan hämtade Ronny mej & Sara från yrkes så for vi till hans lägenhet och funderade en massa, sedan var han så snäll och körde hem Sara och sedan mej till bilskolan. :)  Så nu är första teori lektionen över, bara 9st kvar då! Sedan hämtade Willy & Matta mej från bilskolan och så tållade vi på lite i stan och sedan och hem till Willy och chilla en stund, så förde Willy hem mej sedan. Och nu är det ju igentligen fredag redan, sköönt! :D Men nu ska jag nog ta och avrunda och börja ställa mej och sova så jag orkar upp i morgon, så är det ju också dansgala på lördag, nice! ;)