31 augusti 2011

whatever happens, i'll never...

Whatever happens, I'll never forget you or what we hadYou have such a big place in my heart and life, I can not just delete everythingIt was you who made ​​me see life from the bright side, you got me to hope. It was you who brought me up when I could not manage more. It was you who pushed me to live my dreams and doing what I want to do, it was you and nobody else. So how can I forget all this? And all that we have done and that you have done for me, all those moments you have done everything to make me happy. Even though it was over, we were like we were together, you remember last Friday? And do you remember last SundayI do not regret anything, not one second. And that is true!










Teoridag!

Har haft teori hela dagen idag! Först chassi, skrev ner en massa om luftfjädringar. Sedan hälsolära, vet inte direkt vad vi gjorde för jag var så trött så jag somnade. :D Som följde av 2 lektioner chassi på läktaren, jag och emma som jobbar tillsammans så skulle läsa och svara på några frågor om olika bromssystem. :) tur att jag bara har korta dagar kvar nu denna vecka, 08:00-14:20 :') (Y) Så får nu se vad jag skall göra idag då, kanske jag borde börja läsa på engelska orden som vi har förhör på i övermorgon, så behöver jag inte stress läsa i morgon :) Väntar även på ett speciellt samtal! :) 


BILDBOMB 1

Molly-gumman :) 30.07.11

Molly & Denice. 30.07.11

Sverige 23.04.11

Sean Banan 11.06.11

Jonni fick en Audi A4, ti födelsedagspresent (06.06.11) & ti konfirmations present (25.06.11) av sin chef! 



30 augusti 2011

Tung dag!

Har haft en tung dag i skolan, men jag klarade mig igenom hela dagen! Så det är ju ett stooort +!
Så var ja på kaffe idag med världens underbaraste! Har även hämtat hem en liten söt krabat som endera kommer bosätta sig hemma hos oss helt eller som kommer få fara till ett nytt hem! :) 

29 augusti 2011

Egentligen..

.. så borde jag hoppa och jubla av glädje för att pappa äntligen har hittat en flickvän till sig, men istället så är det bara tårar som rinner.. Jag kan inte bara glömma hur det har varit med alla dom andra som han har varit tillsammans med. Nr 1 - hon var super snäll, gillade henne massor. Tog slut när vi äntligen hade börjat gilla henne och hennes barn. Nr 2 & 3 - träffade engång, sen tog det slut.. Nr 4 - från sverige, underbar som få, hon gjorde mycket med oss barnen. Nr 5 - hon hatade mej rakt igenom och sa det tidigt, jag kännde ju inte kvinnan.. och att höra det som 13-14åring är inte så kul iallafall när man försöker att gilla henne. Nr 6 - från helsingfors, super snäll kunde inte så mkt svenska men helt snäll. och så nu hon "nya" hon är 12-13år yngre än pappa, för ung enligt mig. Jag kan liksom inte bara börja gilla henne för tänk om det tar slut.. men hon är konstig, lite barnslig tillochmed.. ;s  Det ända positiva är att hon har fått honom att sluta drika... 

Om man bara kunde...





Ja, om man bara kunde stänga av hjärnan så man inte behöver plåga sig själv med en massa tankar... Det är total kaos i mitt huvud just nu.. Jag vet inte vad det egentligen är som jag känner, jag vet bara att det värker ända in i själen. Bara man hade en off-knapp ibland.. Jag vet inte hur i helsike jag skall klara detta, denna gång tror jag inte att jag orkar.. Jag är lägre än någonsin förut!


Här är en super skönlåt! 


http://www.youtube.com/watch?v=STkzdgW7ONs&feature=channel_video_title


There comes a time in your life, when you walk away from all the drama and people who create it, Surround yourself with people who love you and make you laugh. Forget the bad, and focus on the good. Love the people who treat you right; pray for the ones who don't. Life is too short to be anything but happy. Falling down is a part of life, getting back up is living.

Alla har vi våra fel...

Jag har gjort många fel i livet, många saker som jag ångrar men även saker som jag inte ångrar..
Jag ångrar inte en sekund att jag träffade Simon och att vi förlovade oss, det jag ångrar mest är hur jag  kunde låta det gå såhär som det gick.. Mitt hjärta blöder, jag hatar mig själv.. Jag kommer alltid att älska den killen, alltid. Han kommer alltid att ha den där speciella platsen i mitt hjärta. No matter what. 

Bloggar endast för att..

Kommer endast att blogga för min egen skull, säger inte att nån måste läsa utan jag gör detta bara för mig själv. Jag bloggar om mitt liv, mina tankar. Mera än så kommer jag inte säga idag, för jag skulle egentligen behöva sova nu för skall till skolan i mrn, men nåja, böjar först 11.30 så det är lungt. Har inte kunnat sova men nog skall det väl gå nu, har kollat lite på film och så tänkte jag bara skriva ett inlägg bara för att jag har varit så oaktiv, eller rättare sagt har jag inte kommit igång med mitt skrivande men de får jag väll ta och ta tag i nu då.. GODNATT!