28 mars 2012


Har haft en helt okej dag ändå med tanke på vad som har hänt. Skulle ju ha åkt med första flytt lasset idag till Kronoby. Skulle ha åkt med Krilles mercedes, men eftersom drivknuten gick sönder när vi skulle åka till mitt ca 1½km, från Krilles. Så blev det att åka till Harrys för att fixa den, så Benny bror och Krille  åkte med Taro och Heidi och jag satt i mersun då vi bogsedade den till Harrys.. Sålänge Heidi, Krille & jag åkte till Spituholmen efter delarna så tog Benny & Harry lös drivknuten & axeln. Sedan när den var fixad åkte vi hem. Myste en stund med älskling och funderade över vad vi skall göra på påsken. :)

SKULLE DU HELST;
1. pierca tungan eller läppen? - har ju redan i läppen, men skulle även vilja ha i tungan :) 
2. vara seriös eller oseriös? - det beror på humöret och vem man är med..
3. Dricka grön eller röd mjölk? -  dricker inte mjölk.
4. Brinna upp eller drunkna? - inget av dem.
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? - vänner.

SVARA ÄRLIGT;
1. tycker du om någon nu? - jaa, de gör jag :) 
2. har du skolkat? - jodå
3. varmt eller kallt? -  varmt
4. soligt eller regn? - sooool =)
5. fanta eller cola? - cola.
6. är du nyttig av dig? -  inte speciellt.

OM MIG;
1. vad heter du? - Daniela
2. syskon? - 3 styckna + mammas sambos son.
3. Vart bor du? - Purmo, men snart Kronoby.
4. Hur många barn vill du ha? - Inget jag funderar på nu.. 
5. Vill du gifta dig? - Kanske.
6. Humör just nu? - pigg, tyvärr.. 
7. Sugen på just nu? - choklad :P

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA;
2. Sjungit? - ja
3. Blivit kramad? - ja
4. Känt dig fånig? - haha joo..
5. Saknat någon?  
- jadå!
6. Dansat galet? - njäe.
7. klippt håret? - nej
8. Gråtit? - nej.

GREJER;
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - nej.
2. Har du en hund? - Nej, men inom kort hoppas jag att jag har en. :) 
3. sover du helst ensam eller med någon? Helst med någon, annars känns sängen så stor och tom.. 
4. Tror du på spöken? - nej.
5. Är du mörkrädd? - lite jo.
6. Är du morgonpigg? - ytterst sällan.
7. Vad vill du ha just nu? - Sommarlov, arbete, lägenhet...

KÄRLEK;
1. Är du singel nu? - nej, de e jag inte. :)
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta?  långa
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - jaa
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - nej.
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - javisst.
6. Har du någon person du skulle dö för - ja
7. Har du varit på en blind-date? - nä
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de?- visst ha ja he! :)
9. Saknar du någon av dina ex? - ne
10. Somnat gråtande pga kärleken? - jo
11. Brukar du tänka på dina ex? - nååne

KOMPISAR;
13. Har du nån bästa vän? - jodå. :) 
14. Är du ofta med dina vänner? -  japp :) 
15. Vad brukar ni hitta på? - en massa skojigt! :)
16. Bästa minnet med nån vän? - har flera, men enda speciellt roliga är nog resan till tuuri med Totti, Heidi & Krille eller Seurahoune med Heidi, Krille & Johan.
17. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - jaa :)
18. Vem vet mest om dig? - Nora kanske? 

VEM I DIN  SKOLA;
20. Är snyggast? - fins mang åv ti :)
21. Har bäst sångröst? - Emma :))
22. Har bäst humor? - finns nog flera :) 
23. Skulle du vilja hångla med? -  ingen
24. Är högljudast? - nå mang
 25. Skolkar mest? - sekärt en dejl täär också
26. Är mest pluggis? - jaja sekärt en hejl dejl tär å :)

ÖVRIGT;
27. Sovit i en annans säng? -  jaa
28. Hånglat i regn? - jå
29. Sovit naken? -  ja.
30. Hoppat i en bil med folk du just träffat? - jaapp
31. Blivit tagen av polisen? -  nä
32. Smygit ut ur ditt hus? - ja
33. Haft känslor för någon som inte känt det samma? - nåjå tå no ha ja he.
34. Struntat i skolan för att göra något roligare? - hehe javisst

OM DIG;
35. Hur gammal är du? - 18. :)
36. Hur lång är du? - 167-168.
37. Vart bor du? -  Purmo hos mamma & hennes sambo, men snart i Kronoby hos pappa.
38. Är du nöjd med ditt rum? -  nja.
39. Vem kan alltid göra dig glad? - Krille och vännerna :)
40. Har du någon sjukdom? - njä
41. Är dina föräldrar skilda? -  jo.
42. Gillar du skolan? - nope...
43. Hur svarar du i telefonen? - "jaa", "hej!", "Holmqvist".
44. Åt du senast? - brö.
45. Drack du senast?- juissi.

46. Har du på fötterna? - ingeet.
47. Gillar du mest hos dig själv? - jadu, ingen aning..

23 mars 2012

Har världens underbaraste...

...pojkvän! :) För den underbara personen som jag älskar så och som är så otroligt underbar och snäll beställde ju förra lördagen efter en onepiece till mig och IDAG, så kom den! :) Blev lite chockad när telefonen ringer när jag låg och vilade nyss och när jag svarar så säger gubben i andra ändan att det är från Aholas och att han har mitt paket som kommit nu att han är här på gården! Hoppar ur sängen och gick ut och hämtade mitt paket! :'') 


Den är lite för stor men jag älskar den! :') 

Så fin låt! :) 





22 mars 2012

You stole my heart so for my revenge, I'll take your last name!

Kollade faktist upp på nätet igår hur det låg till med min onepiece, så nu har dom skickat den, så snart har jag den här hemma, UNDERBART. :) tack älskling! <3 Var även igår till mysinge på kaffe och massa prat och planeras med älskling, Totti, Heidi & Sussu, trevligt! Så får nu se hur det blir till helgen ;) Sedan åkte jag hem till älsklings, kollade en film "born to race" och sedan gick vi och la oss. Så körde dom hem mig i morse, har bara chillat här hemma och funderat en massa.. Men har dess värre ingenting mera att skriva om så skall sluta för att istället kolla på några avsnitt Gossip girl! :) 


puss

älskar dig!

<3

16 mars 2012

Trevligt kaffe besök till mysinge.

Först hade jag skola mellan 08:00-14:20. Hade Arbetssäkerhetskortets sista teorilektioner och sedan tenten. Gick väl sådär. Sedan hem och äta och kolla oljorna och sådant i case, sedan iväg till älsklings. Medans vi väntade på Totti & Andi så tränade älskling lite. Sedan blev det kaffe vid mysinge med Totti, Andi & Anni. Sedan efter kaffet hem till älskling och se på film med honom och hans pappa, trevligt. Sov sedan hos älskling. Steg upp tidigt och drack en kaffe för att sedan åka hem och fixa rummet och vänta att älskling slutar jobbet för att åka in till Jakobstad för att shoppa. :) 

14 mars 2012

ÄNTLIGEN! :]

Har idag haft arbetssäkerhetskorts-kurs i skolan mellan 08:00-14:20, samma sak är det i morgon Jobbigt, men viktiga saker. Skulle ha slutat 15:45, men eftersom jag fortfarande har sådan jävlars huvudvärk så åkte jag hem efter kurstillfället. Sedan när jag kom hem så var älskling redan här, så har myst med honom och pratat en massa! Även läst en del på arbetssäkerhetskortet eftersom vi har tent i morgon. suck.. Men är ju ledig på fredag så det är ju bra! Nu blir det film och sedan sova, älskling sover som tur här hemma hos mig i natt. Skönt att han är hemma igen eftersom jag har saknat honom så! :) 

11 mars 2012

Me here + you far away = sad face :(

Okej har inte bloggat på en tid nu.. Men iallafall sov över hos Krilles från tisdag till torsdag, så på onsdags morgonen förde Krille mig till bussen på morgonen. Skolan var relativt bra, skruvade ihop framvagnen och ställde in en massa grejjer.. hehe. Sedan efterskolan blev det mys med Krille. Sen på torsdags morgonen kände jag mig febrig men for iallafall till skolan.. Jari & Krille förde mig till bussen, diskuterade med Andreas i bussen. Så efter första lektionen så for jag till hälsovårdaren och provade feber, som sagt 38graders feber, så det vara bara att ringa till Bennybror och säga att han får hämta mig, så for på lektionen och hörde när vi skulle ha prov i Snitt, sedan kom Benny efter mig. Sov nästan hela dagen. Krille kom och hit en stund och kollade läget med mig och sedan var han med Benny eftersom jag ändå var sjuk och bara sov. På fredagen hade jag till all lycka inte nån feber endast stegring, sov bort halva dagen och for iväg ändå på Purmo revyn på kvällen! Dom var super! Sedan var vi efter Krille så vi kollade bara film och myste. På lördags morgonen ringde Heidi och väckte oss, så hon kom hit på kaffe. Funderade vad vi skulle göra på dagen och beslöt oss ganska fort för att åka till Heidis först och sedan vidare till Kokkola. Så åkte iväg och väntade hemma hos Heidi på Johan som också följde med. Åkte via pappas och hälsade på, innan vi åkte vidare till Kokkola. Gick runt i Kokkola och pratade mycket med Heidi eftersom vi tjejer gick tillsammans så inte killarna behövde gå i alla klädaffärer, haha. Heidi hade mera tur med att hitta kläder till sig än vad jag hade. Men fick köpt hårfärg till mig. Så åkte vi sedan hem till Heidis och Johan drog vidare hem. Medans vi andra stannade hos Heidi och funderade på om vi skulle åka till Närpes eller inte, kollade film och åt hemma hos Heidi. Sedan åkte vi hem till mig och John bjöd som vanlit på några shottar, haha! Sen slutade det med att alla åkte hem till Krilles eftersom han var ensam hemma, färgade mitt hår och sedan åkte dom andra hem. Krille och jag kollade lite på filmen 2012, för att sedan sova eftersom vi skulle upp tidigt på söndagen. Så steg upp runt halv 8, gick ner och drack en kopp kaffe och pratade lite med Krilles pappa som hade nyss kommit hem efter sin spelning med bandet han är med i, alltså Solid Faces (dom som vi skulle ha varit och kollat på i Närpes ifall vi hadde åkt). Sedan körde dom hem mig för dom skulle åka till Kalajoki eftersom di ska jobba där till typ tisdag-onsdag. Kokade kaffe till mamma & John, sedan var jag en snäll syster till min bror Benny så kokade gröt och väckte han. Har annars bara varit och kört mönkiä med lillebror Jonni i det fina vädret. :] Pratade även för en stund sedan med pappa, så blir väll att åka med och hämta lillasyster från pappas ikväll! Nu blir det film och sedan öva på ajokaista och kanske skriva klart finska uppsatsen! Pussar! <3 


"Missing someone isn't easy but having someone to miss is wonderful and even better is the anticipation and excitement of getting to see them again!"


Solit å fint i Purmo :]

Lillebror :]

;) 

Saknar min tönt <3 hihi :] Bilden e från filmkväll hos Johan förra helgen typ :]

5 mars 2012

How do I get you alone?

I sit back and reminisce, it hurts to think abaout it all. We was on top of the world, whoever though tat we would fall? Standing by the phone, alone, ignoring your call. I feel like spider man, you got me flying off the wall. I ain't wanna leave but still I had to go. 'Cause what goods a rainbow without my pot of gold? And now your beds empty and your pillows cold, you never realised the love until my love was gone. When I said I could move on and go, you said I'm weak and it shows. I couldn't go without you. Now I'm sitting in this house alone, wondering why I left home and I'm hoping that you know that... Till now, I always got by on my own. I never really cared until I met you and now it chills me to the bone. How do I get you alone? You act like you don't know me, 'cause you're scared of beinh needy. Wanna to have your cake and eat it to, I call that being greedy and they say that love costs, consider this a freebie. No one said this would be easy. Either love me or just leave me. Admit it, we too old for pretendin. Ain't like our bond is broken, it just needed some mending and when you need a hand, you know I'll be there to lend it. What's the point in having time, if I ain't there to help you spend it? I wonder where you are tonight, no answer on the telephone and the night goes buy so very slow. Oh I hope that it won't end though..alone.. And I'm hoping that you know that... Till now I always got by on my own. I never really cared until I met you and now it chills me to the bone. How do I get you alone? The phone call, can you stop the free fall? Can you be the reason I can see beyond the lies If I keep holding on? I hear you, can you stop the screaming? Did you stop believing? I could feel you letting go, I can't be alone tonight. And leave me, I know you can see right through me. I finally thougt you knew me. Well enough to know with you, I feel so ordinary. It's a crime scene, someone killed our last dream. 

4 mars 2012

You gotta fight for this girl. So insecure and weak, I won't lie. You're up to here against me, myself and I. Just raise your stakes or quit because I'm calling it now. Crash and burn, fly and learn, baby it's your call. You think you're up to this?

Åter igen har jag haft en super helg! Fredagen spenderades med kusinerna Michelle, Melanie, William & Einar och även Krille! Körde med mönkiä och lärde både Michelle och Einar att köra lite. Sedan på kvällen var jag och Krille till Johans sedan vidare till Krilles farmor på en kaffe, via Krilles så han fick duschat och så sedan hem till mitt för att äta tortillas, Heidi & Johan kom hit och även Totti. Lördagen var super! Redan från förmiddagen blev det att stiga upp, åka iväg till Lillby till Johans och kolla lite film, sedan hem till Krilles farbrors på kaffe och sedan tillbacka till Johans för filmkväll, kollade skräckfilm och nåt avsnitt av två och en halv män. Söndagen spenderades mestadels undertäcket, sedan hem och stääda lite, så Johans igen för film och prat! Så nu är det bara kvar att hänga tvätt, diska och dammsuga så är hela huset städat! Så nu ska jag göra klart. :) TACKAR alla som har gjort denhär senaste veckan och denna helgen helt perfekt! TACK! :D


Och även så kan jag säga att jag äntligen mår bra, bättre än någonsin faktist. Kan säga att jag ler utan att låtsas! Det är oerhört skönt! :)